Dagbladen-Tijdschriften

Wenskaarten-Rookwaren

Hallmark cards
Rookwaren

Wenskaarten van topkwaliteit in alle soorten, maten, stijlen en prijsklassen

 

Jaarlijks vinden miljoenen Hallmark-wenskaarten in België en Nederland hun weg naar de consument. Het assortiment in de Benelux omvat meer dan 5.000 verschillende producten van topkwaliteit voor elke gelegenheid in alle soorten, maten, stijlen en prijsklassen.

bij ons kunt u uw keuze maken uit een uitgebreid assortiment van tabakswaren . Zowel pakjes als potten /emmers van uw favoriete merk zijn te verkrijgen . Indien wij niet over uw merk beschikken is dit verkrijgbaar op eenvoudig verzoek 

 

Er worden geen tabakswaren verkocht of meegegeven aan - 16 jarigen, en rekenen daarvoor op uw begrip .

 

Het dagelijks aanwezige assortiment van tijdschriften -dagbladen en boeken is een duizend tal (1000) titels groot .  Mocht u alsnog een titel niet in ons assortiment vinden, kunnen wij deze steeds in dienst  zetten voor de eerstvolgende editie, of deze  nabestellen indien mogelijk.
 
De meest populaire titels zijn aanwezig , alsook een stevig assortiment aan kindertijdschriften , Dames/Heren bladen, Home and Garden magazines , puzzelboeken ,PC en muziektijdschriften .
 
Voor het assortiment wenskaarten staat de bekende uitgever Hallmark in . Er is ten allen tijde een assortiment van 10 verschillende series/thema's aanwezig , alsook een 200 vaste selecties voor de meest courante feestgelegenheden. U vind er vast uw gading .
 
Voor de rokers is er een zeer groot aanbod sigaretten alsook roltabak en E- sigaretten
Mocht uw keuze niet in assortiment zijn , kunt u dit steeds op eenvoudig verzoek laten bestellen , wij doen de rest om je gewilde product in verkoop te nemen .
 

Dagbladen / tijdschriften

Het assortiment ondergaat dagelijkse veranderingen .Nieuwe edities worden smorgens aangeleverd en staat voor u reeds in de rekken te wachten vanaf 06.00 uur ...en dit iedere dag .

 

Uw tijdschrift niet in assortiment ..vraag het gewoon om in dienst te zetten , of na te bestellen .